Bakgrund och Erfarenhet

Med över 25 års erfarenhet i branchen, har jag fått äran att serva över 100 tals nöjda kunder allt ifrån vanliga musiker till många av Sveriges mest folkkära artister. Succén kan nog med enkelhet förklaras med att vi verkligen lyssnar på vad kunden vill ha och bistår med den erfarenhet och expertis som vi innehar. Alla kunder är individuella, därför krävs det från våran sida att jobba utfrån den synvinkeln. Detta är något vi inte tummar på !

Utbud

Vi kan idag erbjuda flyglar från kända tillverkare som Förster, Steinway, Bösendorfer, Bechstein, m.fl, ni finner även fabrikat av mindre kända märken samt mindre flyglar och pianon, begagnat samt nytt.


Service

Våran service sträcker sig långt. Flexibilitet är vårat motto. Vi kan idag erbjuda flera alternativ allt för att du som kund ska känna dig 100% nöjd.


Har ni några som helst funderingar, så tveka inte att ringa eller besöka oss. Vi finns på Karlaplan i Stockholm där ni finner ett axplock av våra flyglar samt i vackra Dalarna där ni finner större delen av vårat sortiment

Välkomna / Mats Öjefelt, Flygelcenter